Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc

de Merisor in Ficat, 17 Iul 2013 | 3302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 350 gr pasta de rosii cu ardei copt
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • apa
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc:

Ficatul de pui, spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare si lasam sa fiarba 5-10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si adaugam uleiul.

Prajim cateva minute pe o parte si pe alta, apoi adaugam vinul, foi de dafin, condimentele si pasta de rosii cu ardei copt si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Dupa ce stingem cuptorul, adaugam patrunjelul tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Merisor 1

17.07.2013, 22:36

Da Elena, chiar este!

Merisor 1

17.07.2013, 22:36

Andreea

gaby_duceag 1

18.07.2013, 22:42

eu n-am vazut asta decat acu'
place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie